Pensioenscan

De PensioenScan is een duidelijke analyse van uw collectieve pensioenregeling. Met een vergelijking van zowel de pensioenvormenals concurrerende aanbieders (benchmarking). Een analyse die u complete en betrouwbare managementinformatie biedt.

Heeft u al een pensioen voor uw medewerkers afgesloten, loopt de contractperiode af of twijfelt u over uw huidige pensioen? Laat ons dan een Pensioenscan uitvoeren. Daarmee krijgt u een second opinion waarmee u eventueel maatregelen kunt nemen tegen het einde van het contracttermijn.

Onderdelen pensioenscan

Met onze pensioenscan krijgt u meer zekerheid over uw pensioenregeling. U kunt het volgende verwachten:

  • het toetsen van uw pensioenregeling aan de fiscale en juridische wet- en regelgeving inclusief advies over de noodzakelijke aanpassingen;
  • de toetsing van de flexibiliteit en kostenontwikkeling van uw pensioenregeling, inclusief advies om uw pensioenregeling op deze punten te verbeteren;
  • het toetsen of het pensioencontract de vergelijking met de markt (benchmark) kan doorstaan wat betreft prijs/prestatie van het contract en de contractsvoorwaarden (o.a. de kostenopslagen in het tarief, de winstdelingssystematiek, de dienstverlening, etc.)

Uiteindelijk kunnen we aan de hand van de pensioenscan het pensioen verder optimaliseren.

Maak een afspraak

Neem contact op met onze pensioenadviseur Jan-Willem Spijkerman voor een afspraak. Zij komen graag bij u langs om onze pensioenmogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.
 

 

"de onafhankelijke PensioenScan is een overzichtelijke second opinion"

 

 

 

Pensioen Advies Twente

  • 100% onafhankelijk advies
  • Wft-gecertificeerd
  • Persoonlijke benadering van u als werkgeven en ook uw werknemers
  • Volledig administratief beheer van pensioenen

 

 

 

Contact

T: 0546-898242

info@pensioenadviestwente.nl